torstai 27. lokakuuta 2011

Joulua


Joulukorttitalkoot ovat alkaneet, tässä tämän joulun ensimmäisiä tekeleitä. Joulukrääsääkin alkaa jo näkyä kaupoissa (hmm... ostaisinko jo joulukalenterin? =D ) joten eiköhän nyt ole jo aika aloittaa joulukorttienkin teko. Monet askartelijathan tekevät näitä pitkin vuotta, koska joulun alla tulee kuitenkin sitten kiire. Omat joulukortit on toki vielä tekemättä - tosin ajatus on jo valmis, vain toteutus puuttuu.

Askartelurintamalla on tapahtunut kaikenlaista pientä. Olin tässä työväenopistolla pienellä "Kierrätä koruksi" -kurssilla, jossa oli tarkoitus tehdä koruja kierrätysmateriaaleista. Kurssi ei ollut aivan sitä, mitä odotin - olisin kaivannut enemmän vinkkejä korujen tekemisen tekniikoihin, ja toisaalta näkemystä siihen, mitä kaikkea materiaalia koruissa voi käyttää. Toisaalta mulle on tärkeää toteuttaa tekeleeni melko "siististi", sellainen "sinne päin" tekeminen ei ole ollenkaan mun juttuni. En vaan voi hyväksyä kovin "suttuisia" töitä itseltäni. Tätä "improvisointia" kurssilla harrastettiin aika paljon, joten ehkä siksikin petyin, kun en saanut aikaan omat vaatimukseni täyttävää työtä. No, muutama ajatus kurssilta jäi kuitenkin itämään, joten ei se täysin hyödytön ollut.

Seuraavaksi jään odottelemaan marraskuun puolessa välissä aukenevaa askartelijan taivasta, Suomen Kädentaitomessuja Tampereen Pirkkahallissa. Viime vuonna sairastuin ja jouduin jättämään messut väliin. Toivottavasti sama ei toistu tänä vuonna - koulussa taudit jylläävät ja totuttuun tapaan kuumeiset opiskelijat niistävät ja räkivät oppitunneilla. =(



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti