perjantai 20. kesäkuuta 2008

Kortteja


Näperrystehdas on taas tuottanut muutamia kortteja. Jos tunnette vastustamatonta halua omistaa jonkun näistä korteista, ottakaa yhteyttä niin neuvotellaan asiasta. Ystäville & sukulaisille sopuhintaan, tietysti!







Tuo neliönmuotoinen korttipohja on nykyään ehdoton suosikkini. Tuntuu, että perinteiseen suorakaidekorttipohjaan ei mahdu kuvan lisäksi paljon mitään muita koristeita. Toki niitäkin teen, koska joskus yksinkertaisuus puolustaa paikkaansa. Lisäksi neliönmuotoinen korttipohja + kuori on jonkin verran tavanomaista tyyriimpi setti. Alimmassa kuvassa olen kokeillut ensimmäistä kertaa myös cabinet-kokoista korttipohjaa. Tuntuu, että se on tarkoitettu ainoastaan todella "arvokkaille" korteille, kuten esimerkiksi juuri hääkorteille.

Olen huomannut, että tässä korttiaskartelussa suurena vaarana on urautuminen. Minusta tuntuu, että kaikki korttini muistuttavat jollain tavalla toisiaan, vaikka kuvat ja muutkin materiaalit vaihtelevat. Helposti tulee suosittua omia lempivärejään, ja kaikkeen tekemiseen muodostuu oma tapa, josta on vaikea pyristellä irti. Onneksi välillä tulee kuitenkin uusia materiaaleja ja uusia tekniikoita, jolloin tekemisen jälki hieman uudistuu. Lisäksi yritän välillä ihan tarkoituksella katsella muiden töitä esimerkiksi netistä ja jopa jäljitellä niitä, jotta saisin hieman uusia tuulia omiin näperryksiinikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti