torstai 16. tammikuuta 2014

Naulakko, lipasto, kranssi... kaikki kierrätystä!

Kierrätyskuume sen kuin kasvaa! Erilaisten jatkojalostettavien juttujen bongailu kirppiksiltä on tosi mukavaa puuhaa, eikä mikään ole sen palkitsevampaa kuin antaa vanhalle, lähes arvottomaksi katsotulle esineelle uusi elämä hieman toisessa muodossa. Facebookissa oleva Kierrätysideoita -niminen ryhmä on tuunailijan ehtymätön aarreaitta. Pinterest miljoonine valokuvineen aiheuttaa viimeistään lopullisen sekoamisen! Kunpa olisi aikaa toteuttaa edes murto-osa näistä ihanista ideoista!

Yllättävää oli, että säilyketölkeistä valmistamani kynätelineet menivät joulumyyjäisissä yllättävän hyvin kaupaksi. Myös aikoja sitten tekemäni pitkän ja ison lusikkanaulakon onnistuin saamaan kaupaksi. Lisäksi alla olevassa kuvassa näkyvän pienen haarukkanaulakon myin samaisissa myyjäisissä. Kierrätysmateriaaleista valmistetuille tuotteille on siis selkeästi jonkinlainen asiakaskunta olemassa, näinkin vaatimattomassa mittakaavassa.



Pieni, vuosia sitten roskiksesta pelastettu lipasto/yöpöytä on odotellut vaatehuoneen kätköissä tuunattavaksi tulemista. Nyt oli sen vuoro, ja tällainen siitä tuli. Vedin on uusi, mutta muuten esine on saanut päälleen muutaman kerroksen seinien maalauksesta jäänyttä maalia kera lakkakerrosten. Ruusukoristeet ovat servettikuvia. Myös tämä meni kaupaksi edellämainituissa joulumyyjäisissä.



Tämä nettikirppikseltä ostettu kranssipohja on saanut puvukseen kaitaleita vanhasta valoverhosta. Nauhat ja rusetti viimeistelevät kokonaisuuden. Ehkä tämä löytää joskus paikkansa esimerkiksi jonkin vaaleasävyisen kodin sisustuksessa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti