Tällainen jauheliha-pastavuoan resepti on poimittu jo aikoja sitten Yhteishyvä-lehdestä. Tätä ruokaa on meillä jo useaan otteeseen valmistettu. Tämä ei ole mikään "vartissa valmista" -resepti, mutta mielestäni kuitenkin sellainen, että soveltuu arkiruoaksikin. Tiskiä tästä tulee julmetusti, mutta tulos palkitsee vaivan.
Tarvikkeet:
1 sipuli 400 g jauhelihaa
0,75 tl suolaa
6 dl pastaa
(keittämiseen suolaa ja vettä)
1 paprika
1 prk kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
4 valkosipulin kynttä
1 tl oreganoa
0,5 tl mustapippuria rouheena
1 pkt pakastepinaattia
1 pkt pakastepinaattia
2 dl maitoa
150 g juustoraastetta
50 g parmesaanijuustoraastetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti